ANNONCE

Legendarisk skuespillerinde død

6. april 2020 16:47 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Skuespillerinden Shirley Douglas har mistet livet efter en alvorligt lungebetændelse. Det bekræfter hendes søn Kiefer Sutherland.

Den tidligere skuespillerinde Shirley Douglas mistede søndag morgen livet efter i længere tid at have kæmpet med sit helbred. Sådan lyder forklaringen fra hendes søn Kiefer Sutherland.

Shirley Douglas blev 86 år gammel. Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter efter videoen

Døde af lungebetændelse

I et opslag på sociale medier bekræfter skuespillerindens søn Kiefer Sutherland, at hun er gået bort.

– Min mor var en ekstraordinær kvinde, der levede et ekstraordinært liv. Desværre har hun kæmpet med sit helbred i et stykke tid, så vi som familie vidste, at vi havde det i vente, skriver han i beskeden.

Han kommer desuden ind på, at Shirley Douglas døde af en lungebetændelse, der på trods af tiden ikke har noget med coronavirus Covid-19 at gøre.

Et aktivistisk liv

Faktisk er det kun meget få dage siden, at familien var samlet og fejrede Shirley Douglas’ 86-års fødselsdag, som hun rundede torsdag den 2. april.

Foruden at efterlade sig sin søn Kiefer, efterlader hun sig også datteren – Kiefers tvillingesøster – Rachel, som hun fik med eksmanden Donald Sutherland. Fra sit første ægteskab efterlader hun sig også sønnen Thomas.

Hun er blandt andet kendt for sit virke som skuspillerinde. Hun har medvirket i klassikeren Lolita af Stanley Kubrick.

Men Shirley Douglas er også kendt for sin aktivisme, der strækker sig over emner som borgerrettigheder og den offentlige sundhedspleje i Canada, som var et område hendes far, der er tidligere premier i Saskatchewan, også brændte meget for.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu