ANNONCE

Legendarisk træner død

22. maj 2020 18:49 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Jerry Sloan, som du måske netop har haft gensyn med i Netflix-serien The Last Dance, er død.

Jerry Sloan, mangeårig træner for basketball-holdet Utah Jazz, er død. Mandag fik basketball-fans verden over et kærkomment gensyn med den legendariske NBA-træner. Han er nemlig en essentiel del af de sidste afsnit af TV-serien The Last Dance.

Det er Utah Jazz selv, der i en pressemeddelelse fredag offentliggør nyheden om den mangeårige træners død. Han blev 78 år gammel og døde af komplikationer fra Parkinsons Sygdom og demens.

I årene mellem 1985 og 2011 var Sloan træner for Utah Jazz. Fra 1988 cheftræner. Således var han også træner i de legendariske år, hvor Utah Jazz tabte to NBA-finaler til det endnu mere legendariske Chicago Bulls-hold, som Michael Jordan var en del af.

Af samme grund er Jerry Sloan også medvirkende i TV-serien om netop de år. Det er den, der hedder The Last Dance og handler om Phil Jacksons sidste sæson som træner for Chicago Bulls. En sæson der endte med, at Michael Jordan pensionerede sig selv.

De sidste to afsnit, hvor Utah Jazz fylder en del, blev frigivet mandag, og fredag morgen amerikansk tid døde Jerry Sloan – der i øvrigt selv har spillet i Chicago Bulls.

– Jerry Sloan bil for altid være synonym med Utah Jazz, lyder det i pressemeddelelsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu