ANNONCE

Legende hyldet for Muhammad Ali dokumentar

14. august 2020 06:34 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Los Angeles Lakers stjernen LeBron James har også stor succes udenfor basketball-banen.

Den levende Los Angeles Lakers legende LeBron James er ikke bare en mega stjerne indenfor basketball-verdenen. Han er også en yderst succesfuld forretningsmand.

Blandt andet indenfor underholdnings-industrien hvor han driver virksomheden Spring Hill Entertainment.

Spring Hill Entertainment har netop modtaget en kæmpe hyldest. Virksomheden står bag HBO dokumentaren ‘What’s My Name – Muhammad Ali’ om den legendariske og nu afdøde mesterbokser.

Filmen blev tirsdag aften tildelt en Sports Emmy i kategorien ‘Bedste lange sportsdukumentar’.

Det valgte LeBron James i disse corona-tider blandt andet at fejre med et jubeludbrud på Twitter.

“Yessir! Tillykke til hele holdet. Har elsket dette projekt lige siden den dag, vi fik opgaven. WOW!,” skriver han i opslaget, hvor han har tagged sin medproducer Maverick Carter og Spring Hill Entertainment.

Dokumentaren, der er i to afsnit, havde premiere på HBO i april 2019 og indeholder blandt andet en lang række optagelser fra den legendariske boksers lange karriere.

NBA stjernen, der er far til tre børn, debuterede iøvrigt for nyligt også som børnebogsforfatter da han udgav bogen ‘I Promise’. I forbindelse med udgivelsen gav han udtryk for et håb om, at bogen, det er en billedbog, vil hjælpe børn til at forstå, at de kan, det de vil.

”Det er mit ønske at få børn til at tro på sig selv og til at tro på, de kan, hvad de vil. Jeg håber, bogen vil være en inspirationskilde og få børn til at gå efter deres drømme,” sagde han.

Bogen indeholder en bred vifte af børn, der griner, leger og arbejder sammen, mens de lover at blive ledere, at lære samt at give tilbage til samfundet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu