ANNONCE

Lego-leg og superhelteshow til godt formål

24. februar 2016 15:50 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Kolding Storcenter er, i samarbejde med Team Rynkeby, igen i år vært for en indsamling til fordel for Børnecancerfonden fra den 4.-6. marts.

Sidste år indsamlede Team Rynkeby over 32 millioner kr. til Børnecancerfonden i Danmark. Nu er der mulighed for at være med til at overgå sidste års flotte resultat, når Kolding Storcenter for femte år i træk inviterer til en familieweekend med masser af underholdning for store og små på programmet.

Lego for alle aldre

Til de store og små legebørn er der i løbet af weekenden rig mulighed for at bygge med Lego i Kolding Storcenter. På Store Torv vil der nemlig være Lego-sandkasser, hvor man kan man være med til at bygge Lego sammen med de seje entusiaster fra Lego-foreningen Byggepladen.

Entusiasterne fra Byggepladen vil også påbegynde en stor Lego-mosaikvæg, hvor børn og voksne for en mindre donation til Børnecancerfonden kan udfolde deres kreativitet og være med til at bygge mosaikken. Derudover vil der være en 60 m2 særudstilling, hvor Lego-entusiasterne udstiller mange af de imponerende ting, de har bygget.

Til de fartglade er der specialbygget en 50 m2 stor racerbane i Lego, hvor man kan køre om kap med hinanden og dyste om at blive familiens hurtigste. En tur på racerbanen koster et mindre beløb, som selvfølgelig også går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Mød dine yndlingssuperhelte

Hvis man er superhelteentusiast, er der god grund til at besøge Kolding Storcenter søndag eftermiddag. Her kan man nemlig se Captain America, Hulk, Thor, Spiderman og Iron Man fra Marvels superhelteunivers i et stort underholdningsshow.

Der vil være rig mulighed for at komme helt tæt på tegneserieheltene og efter showet kan du møde og tale med lige præcis din yndlingshelt. Det store superheroesshow foregår søndag den 6. marts kl. 14.

Støt Børnecancerfonden i centret

Hele weekenden kan man støtte den gode sag og donere en mønt i raslebøsserne, der er sat op i butikkerne. Man kan også købe et lod i tombolaen på Store Torv og vinde flotte præmier eller møde centerets maskotter og Team Rynkeby, som går rundt i centeret i løbet af weekenden.

Overskuddet fra tombolaen og indsamlingen fra de forskellige aktiviteter går ubeskåret til Team Rynkeby Trekanten, der cykler til fordel for Børnecancerfonden.

Lego-aktiviteterne løber af stablen fra fredag den 4. til søndag den 6. marts 2016. Det store superheroesshow finder sted på Store Torv søndag den 6. marts kl. 14.00.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu