ANNONCE

Lego-stunt: Konservativ Ungdom laver ligestillingsvejledning til Manu Saren

20. januar 2012 08:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Lego-stunt: Konservativ Ungdom laver ligestillingsvejledning til Manu Saren
Billede mangler

Konservativ Ungdom blander sig nu i debatten om hvorvidt Lego laver legetøj, der er med til at tegne traditionelle kønsroller.
 
Det sker med en provokation på ungdomspartiets facebook-side, hvor organisationen har lavet en vejledning til ligestillingsminister Manu Sareen (R), der viser, hvordan man nemt og enkelt kan skifte køn på lego-menneskerne og derved selv bryde kønsrollemønstrene.
 
”Vi har lavet en ligestillingsvejledning til Manu Sareen ;-)”, skriver partiet på sin facebook-side og poster billedet ovenfor.
 
Allerede nu er der vejledningen delt over 50 gange og 121 ”synes godt om” vejledningen.
 
Vejledningen kommer efter, at Manu Sareen skrev følgende på sin facebook-side – et indlæg, der også er kommenteret utallige gange:
”Der er gang i debatten om LEGOs legetøj ’LEGO Friends’, der er specifikt rettet mod piger med bl.a. pink farver. Kritikken retter sig mod, at legetøjet er kønsstereotypt. Her er jeg enig. Det er ærgerligt, at LEGOs unikke og inspirerende legetøj nu er med til at tegne så traditionelle kønsroller, som de gør med LEGO Friends”, skriver Manu Sareen på sine Facebook-side.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu