ANNONCE

Legoland i Billund åbnede for sæson 50 med royal hjælp

24. marts 2018 13:38 | Af: René Lind Gammelmark, newsbreak.dk

Tre prinser og to prinsesser. Mindre kunne ikke gøre det, da Legoland slog dørene op for sæson nummer 50.

Fint skal det være, når der hidkaldes til 50-års fødselsdag. Sådan var det også lørdag formiddag i Billund: Legoland slog nemlig i dag – lørdag 24. marts – dørene op for sæson nummer 50.

Og det var ikke blot fødselaren, der var fin i dagens anledning; også gæstelisten glitrede en ekstra smule.

Klokken 10 kunne prins Joachim, prinsesse Marie, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena så trykke på Lego-knappen der åbnede portene ind til den, nu, ‘midaldrende’ have.

I sidste øjeblik

Det var ud over at være sæson nummer 50 også dagen, hvor den helt nye rutchebane “Flying Eagle” – i sidste øjeblik – blev indviet. Også den ære tilfaldt de kongelige.

– Vi er rigtig glade for, at vi nåede det, og blev klar til indvielsen i dag. Det er ingen hemmelighed, at vi har kæmpet med en meget sen vinter, og derfor er området omkring rutsjebanen heller ikke helt færdigt endnu, men det kommer lige så stille i løbet af de kommende uger, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Efter den officielle del af åbningen, havde de royale gæster omkring 1½ time, hvor de kunne gå rundt i parken og prøve forlystelser. Herefter gik turen tilbage til København.

Spæd start

Lego valgte i sin tid at åbne Legoland på grund af de mange forespørgsler fra folk, der gerne ville se fabrikken.

Dengang var det planen, at der skulle være to ansatte; En til at feje og en til at servere kaffe. Det holdt dog ikke længe og ifølge Legoland arbejder der nu mere end 1000 sæsonarbejdere i parken.

Newsbreak.dk sendte sin fotograf i Legoland. De mange billeder kan du se i galleriet over artiklen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu