ANNONCE

Legoland runder 1,7 millioner gæster

14. oktober 2011 22:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Legoland runder 1,7 millioner gæster
Billede mangler

Fantastisk vejr i begyndelsen af sæsonen gør, at Legoland Billund formentlig får gæste-rekord i år – på trods af den våde sommer
 
Sommeren 2011 vil for mange danske forlystelsesparker bestemt ikke blive husket som specielt god. Masser af regn og kun ganske korte perioder med tørvejr i juni, juli og august er noget, der normalt vil ødelægge alle muligheder for at sætte rekord i antallet af besøgende.
 
Men sådan ser det ifølge Legoland-direktør Henrik Hörhmann ikke ud i Billund.
 Annonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her
 
– Trods det våde vejr og meget korte perioder med sol, så når vi formentlig op over 1,7 millioner gæster. Det var den rekord vi satte sidste år. Og så skal man endda huske, at vi i år ikke laver “Jul i Legoland”, som vi tidligere har gjort. Alligevel ligger vi godt med i besøgstallet, siger Henrik Hörhmann, der også selv kan give en forklaring på succesen:
 
– Efter vi har oprettet Legoland Billund Resort i samarbejde med Lalandia, Billund Lufthavn og Givsgud Zoo betyder det, at vi i højsæsonnen har omkring 8000 turister, der hver nat overnatter i Billund og omegn. Selv om det regner, så tager de alligevel i Legoland. De komme jo hertil på grund af os. De bliver her også længere – og bruger flere penge. Det betyder, at vi har en meget mere stabil kundegruppe, der ikke er helt så følsom over for vind og vejr, siger henrik Hörhmann, der forleden kunne præsentere Legolands nye store attraktion for 2012: Polar Land, hvor en ny rutsjebane og et pingvinområde til en pris på 75 millioner kroner, skal skabe gldæe fra maj næste år.
 Annonce: Foretag en sikker investering og få 15-20% i årligt udbytte i 20 år

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu