ANNONCE

Lemlæstet af 200 kilo gorilla

30. september 2020 06:29 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Spansk dyrpasser slået til plukfisk af gorilla, der brød gennem tre-dobbelt sikkerhedsdør for at nå sit offer.

Lemlæstet af 200 kilo gorilla
Det omtrnet 200 kilo tunge muskelbundt brød igennem en tre-dobbelt sikringsdør for at nå sit offer. Foto: Scanpix/REUTERS/Victor Fraile (SPAIN)

En kvindelig, spansk dyrpasser blev søndag den 27. september alvorlig kvæstet under sit arbejde i Madrid Zoo Aquarium. Dyrpasseren, der har mere end to årtiers erfaring i sit fag, var i gang med dagens dont, da hun blev overfaldet af den 29 år gamle han-gorilla Malabo.

Det skriver blandt andet toofab.com.

Det omtrent 200 kilo tunge muskelbundt brød igennem en tre-dobbelt sikringsdør for at komme frem til sit offer, der fik alvorlige hoved- og brystskader samt brækkede begge arme.

Det lykkedes kolleger at få gorillaen adskilt fra sit offer, inden det gik helt galt og det lykkedes efterfølgende at gøre dyret ukampdygtigt med en bedøvende pil og få den tilbage i sit bur.

Det er en gåde for den spanske zoo, hvad, der fik Malabo til at gå til angreb på dyrpasseren. Den er født og opvokset i haven og er normalt meget tæt knyttet til ‘sine mennesker’.

Politiet er nu, i samarbejde med den zoologiske have, i gang med at efterforske, hvordan dyret overhovedet formåede at bryde igennem sikringsdøren.

Toofab.com skriver, at den kvindelige dyrpasser fortsat er i kritisk tilstand efter angrebet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu