Lennon og McCartney var bedre venner end de fleste: Det foregik der mellem dem når lyset var slukket

18. september 2018 08:03 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

McCartney selv fortæller historien i et nyt portræt af musikeren.

Hvad tænker du på, når du hører navnene Paul McCartney og John Lennon? Det er formentlig bandet the Beatles, men fra nu af kan et andet mentalt billede blive føjet til.

McCartney har netop udgivet en ny plade, Egypt Station, og mens pladen er en dundrende succes, McCartneys første førsteplads på Billboards top 200 i 36 år, har manden selv også deltaget i et særdeles omfattende interview med mediet GQ.

Portrættet af manden kommer vidt omkring og en af de ting, det er svært at glemme fra det igen, og som muligvis gør, at man tænker på andet end the Beatles, når man hører McCartney og Lennon, er afsnittet om dengang, de to “Beatler” masturberede sammen.

En gruppe unge mænd befandt sig en aften i John Lennons hus. De sad i hver deres stol med lyset slukket i et lokale, og en af de unge herrer begyndte nu at masturbere.

– Så det gjorde vi alle sammen, siger McCartney til GQ.

Ingen kom noget til

Ifølge musikeren var der fem mennesker i gruppen. McCartney, Lennon og tre venner til sidstnævnte. De havde alle ét mål; at komme i “mål,” og mens man nåede dertil, blev man opfordret til højt og tydeligt at råbe navnet højt på den person, ens tanker kredsede pom.

– Der var en, der råbte Brigiette Bardot, siger McCartney til GQ.

En anden, selvfølgelig Lennon, råbte Winston Churchill, af ukendte årsager, hvilket formentlig satte sine spor i indsatsen hos de andre.

Den fælles kamp for at komme i mål var i øvrigt ikke noget, der gik en sport i, blandt de fem oprindelige deltagere.

– Det skete en gang eller to. Det var ikke noget særligt. Det var bare en gruppeting for sjov. Ingen kom til skade, ikke engang Brigiette Bardot, siger McCartney til GQ.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu