Liberal Alliance klar med nyt boligudspil

11. juli 2012 06:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Liberal Alliance klar med nyt boligudspil
Billede mangler

Dansk boligpolitik er styret af priskontrol og statsstyre – det vil Liberal Alliance gøre op med og partiet er klar med nyt boligudspil.
 
Privat ejendomsret og fri markedsøkonomi skal være en mærkevare for dansk boligpolitik i stedet for statsstyre og priskontrol. Det mener Liberal Alliance, der er klar med et nyt boligudspil.
Boligmarkedet er ikke en aparte størrelse, hvor der hersker en helt anden virkelighed end på alle andre markeder. Den frie konkurrence, som langt de fleste af os danskere, på nær nogle særlinge i Enhedslisten, mener virker bedst, når det handler om så forskelligartede goder som mælk, hårklipninger og et nyt par sko, den virker faktisk også bedst, når vi har med boliger at gøre, siger Liberal Alliances boligordfører, Ole Birk Olesen.
Liberal Alliances nye boligudspil rummer markante liberaliseringsforslag på en række områder. Bl.a. gøres der helt op med huslejereguleringen, som Liberal Alliance foreslår ophævet ved nyudlejninger og udfaset over 20 år i bestående lejemål.
 
Læs hele boligudspillet fra Liberal Alliance her. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu