Liberal Alliance kræver ny 2020-plan

1. november 2012 12:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Liberal Alliance kræver ny 2020-plan
Billede mangler

Liberal Alliance bakker op om de økonomiske vismænd, som i en ny rapport efterlyser en ny 2020-plan fra regeringen.
Det siger Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen på baggrund af den nye rapport fra vismændene, som også konkluderer, at væksten i år bliver tæt på nul, og at beskæftigelsen vil falde både i år og i 2013.
– De økonomiske vismænds nye rapport er et tydeligt bevis på, at regeringens økonomiske politik har slået fuldstændig fejl. Hverken kickstarten, akutpakkerne eller skattereformen er i stand til at skubbe gang i væksten, hvilket rapporten er et klart bevis på. Derfor må regeringen nu komme med en ny 2020-plan, som tager de økonomiske udfordringer alvorligt og lægger op til de nødvendige reformer, siger Anders Samuelsen.
Regeringens egne forventninger har hidtil lydt på en vækst i år på 0,9 pct. Vismændenes rapport underkender altså den forudsigelse og lægger sig dermed i forlængelse af DI, der forventer en negativ vækst på -0,2 pct.
– Regeringen holder befolkningen for nar, når den nægter at se vækstproblemerne i øjnene. Hvis vi skal gøre os de mindste forhåbninger om en fremgang i væksten, så har vi behov for en seriøs plan, der gør op med verdens højeste skattetryk. Ellers kommer det helt sikkert til at gå, som vismændene spår, siger Anders Samuelsen. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu