ANNONCE

Liberal Alliance positive overfor finanslov

27. august 2012 10:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Liberal Alliance positive overfor finanslov
Billede mangler

Regeringens finanslovsudspil tages positivt imod hos Liberal Alliance, der spørger: Har regeringen lyttet til os?
 
Liberal Alliance er positivt overrasket over regeringens finanslovsforslag for 2013. Det er langt mere sparsommeligt, end man kunne have forventet det fra en socialdemokratisk ledet regering, mener Liberal Alliances finansordfører, Ole Birk Olesen.
– Det er enormt glædeligt at konstatere, at regeringen tilsyneladende har lyttet til os og i sit finanslovsforslag kun vil bruge 0,1 procent mere i 2013 i forhold til 2012. Vi har været igennem utallige debatter i folketingssalen, hvor Liberal Alliance har kritiseret regeringen for dens ødsle hensigter om hvert år at forbruge 0,8 procent mere i det offentlige end året forinden. Det er dejligt, at regeringen ikke har det tal med i sin finanslov, siger Ole Birk Olesen.
Han påpeger dog, at regeringen med sit finanslovsforslag ikke kommer i hus. Han kritiserer særligt, at den vil beskære erhvervsstøtteordningerne uden at give erhvervslivet tilsvarende skattelettelser:
– Vi støtter, at der skal uddeles færre penge i erhvervsstøtte. Men virksomhederne har desperat brug for lavere skatter, og derfor skal hver en krone, der spares i støtten, gives tilbage til erhvervslivet i form af skattelettelser, siger Ole Birk Olesen.
– Danmark er i en vækst- og jobkrise, hvor virksomheder hver måned flytter arbejdspladser ud af landet, fordi det er for dyrt at producere i Danmark. Det er påtrængende at få løst det problem ved at reducere virksomhedernes omkostninger og sørge for, at der er nok arbejdskraft til rådighed for en ny vækst i den private sektor. Lavere skat er det middel, der virker, siger Ole Birk Olesen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu