ANNONCE

Lidl kød – stort udvalg af høj kvalitet

21. juni 2019 18:39 | Af: Sponsoreret Artikel

Når du skal købe kød, er der mange faktorer, der kan spille ind ift. valget. Hos Lidl er udgangspunktet god kvalitet til en fornuftig pris.

Lidl kød – stort udvalg af høj kvalitet

Følgende indhold er produceret i samarbejde med Lidl

Herunder kan du læse mere om Lidls udvalg af kød og det tilhørende fokus på kvalitet og dyrevelfærd.

Lidl kød – Vilstrupgård og Butcher’s

For at give sine kunder mest muligt, tilbyder Lidl to forskellige produktserier af kød. Den første er Vilstrupgård. Vilstrupgård er navnet på Lidls egen produktserie, som udelukkende består af dansk kød af den højeste kvalitet. Samtidig er en af hovedstenene, at kødet skal være til billige priser, så det er til at betale. Hos Vilstrupgård kan du finde produkter indenfor gris, ungkvæg, kalvekød og oksekød.

Den anden er Butcher’s. Butcher’s tilbyder internationale udskæringer af råvarer. Du får det bedste internationale kød til priser, der giver mening for dig som kunde.  Udskæringerne er for eksempel irsk lammekød og irske Hereford-bøffer.

I begge produktserier har Lidl stor fokus på dyrevelfærden. Det udmønter sig både i mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” og Dyrevelfærdsmærket.

Overskuelig dyrevelfærd med Lidl kød

Det er ikke nemt at vælge, hvad der skal på bordet, når du vælger aftensmad. Og det bliver endnu sværere, hvis du også gerne vil have dyrevelfærden in mente. Derfor har Lidl introduceret mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” og Dyrevelfærdsmærkerne, så du som forbruger nemmere kan vælge dit kød, samtidig med at du forholder dig til dyrevelfærden.

Når du skal vælge mellem forskellige typer kød i Lidl, kan du se efter mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.  Før et af Lidls kødprodukter kan have mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”, skal produktionen af kødet leve op til de krav, som sættes af Dyrenes Beskyttelse. Formålet med mærket er, at barren for dyrevelfærd i Danmark skal hæves og hjælpe forbrugerne med at vælge fødevarer, der produceres med en høj grad af dyrevelfærd.

I dag er der mere end 400 landmænd, der producerer under mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” (dyrenesbeskyttelse.dk). En gang årligt kontrolleres landmændene af DB Kontrol, som er et uafhængigt kontrolorgan. Du kan derfor stole på, at Lidls kød lever op til de strenge krav for dyrevelfærd, der sættes af Dyrenes Beskyttelse.

Lidls kød kan også have Dyrevelfærdsmærket på emballagen. Det er et statsligt mærke, der udtrykker hvor mange krav for dyrevelfærd produktet opfylder. Der er tre forskellige niveauer hos Dyrevelfærdsmærket. Jo højere et niveau, desto flere krav for dyrevelfærd opfyldes. Men allerede på det første niveau er der væsentlige forbedringer til dyrevelfærden.

Kravene for dyrevelfærd inkluderer blandt andet, at dyrene skal have adgang til det fri, ekstra plads og dermed mulighed for at udleve deres naturlige adfærd. Tilsammen hæves dyrevelfærden for kød i Lidl. I butikken kan du tydeligt se på emballagen af Lidls kød, hvilket niveau det opfylder.

Produceret af Heymate.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu