Lig af kvinde fundet i køleskab

6. februar 2013 10:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lig af kvinde fundet i køleskab
Billede mangler

Siden december sidste år har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ledt efter den 40-årige kvinde, Mette Bønnelykke Herholdt, og tirsdag aften gjorde betjente et ubehageligt fund. På en adresse i Dannemare-området dukkede et lig op i et kasseret køleskab, da politiet kiggede nærmere på bygningen.

 

Selv om liget endnu ikke er blevet identificeret, formoder politiet, at der er tale om den 40-årige kvinde, og hendes 44-årige tidligere samlever er blevet sigtet for drabet.

Mette Bønnelykke Herholdt forsvandt og blev med sikkerhed set sidste gang i december 2010 i Vesterborg på det nordvestlige Lolland. Politiet har en teori om, at samleveren har dræbt hende tilbage i 2010.

Den nu anholdte nægter, at han står bag drabet, men indrømmer, at han har forsøgt at skaffe sig af med liget af den 40-årige, efter hun døde af naturlige årsager i december 2010.

Han bliver i øjeblikket fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, hvor anklagemyndigheden har begæret lukkede døre, fordi efterforskningen fortsat er i gang.

Senere i dag, onsdag, bliver liget obduceret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu