ANNONCE

Lig endnu ikke identificeret

3. november 2020 13:34 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har endnu ikke kunnet bekræfte identiteten på den mand, der blev fundet død ved nordjysk strandkant.

Lig endnu ikke identificeret
Politiet har 30. oktober fundet en død mand i vandet ved Elsamvej. Foto: Rasmus Skaftved

Et lig, der fredag formiddag blev fundet i strandkanten en kilometer fra Nordjyllandsværket i Vodskov, er endnu ikke blevet identificeret. Det oplyser Nordjyllands Politi til Newsbreak.dk tirsdag eftermiddag.

Politikommisær Michael Karstenskov, der leder efterforskningen, fortæller, at der endnu ikke er kommet svar på de undersøgelser – herunder obduktion – der endeligt skal fastslå identiteten på den dødfundne.

Det er også endnu for tidligt at sige, om der er tale om en forbrydelse. Politiet undersøger dog sammenhæng mellem en aktiv efterlysning af en 47-årig mand, der er savnet fra Aalborgområdet og har været forsvundet i knap en måned.

– I den sag har vi haft dykkere i vandet flere gange og ledt flere steder, men uden held. Nu er der så gjort det her fund, og der er selvfølgelig nogle ting, vi skal have klarlagt, siger Karstenskov til Newsbreak.dk.

Ligfundet fredag blev gjort af en tilfældigt forbipasserende, der opdagede et lig i strandkanten lidt nord for Aalborg. Politiet blev underrettet klokken 09.52 og rykkede ud og bjærgede således liget, der altså venter på at blive identificeret.

Det forventes, at der indenfor nogle dage er kommet svar på undersøgelserne, så identifikationen kan fastslås.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu