Lig fundet bag fryser i supermarked

23. juli 2019 22:11 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

10 år forinden forsvandt en medarbejder fra det selvsamme supermarked.

Lig fundet bag fryser i supermarked
Ifølge politiet kan der være tale om en ulykkelig hændelse. Genrefoto.

I november 2009 forsvandt 25-årige Larry Ely Murillo-Moncada fra byen Council Bluffs i staten Iowa i USA. Den unge mand arbejdede i et supermarked i byen, da han forsvandt sporløst og nu, 10 år senere ved man endelig mere om, hvad der skete med ham. USA Today skriver således, at liget af Larry er fundet bag ved en fryser i det samme supermarked som det, han arbejdede i.

Liget blev fundet i januar 2019 i bygningen, der på det tidspunkt havde stået tom i tre år. Liget blev identificeret som Larry med hjælp fra en DNA-prøve, myndighederne fik af Larrys forældre. USA Today skriver, at liget blev fundet, da håndværkere fjernede fryserne fra det tidligere “No Frills” supermarked. Ifølge politiet har liget ligget på stedet i årevis, men det er uvist, hvad der faktisk skete med Larry, før liget blev placeret, hvor det siden blev fundet.

Ifølge USA Today blev Larry meldt savnet, efter at han var forsvundet fra sit hjem i oprevet tilstand.

– Der var snestorm, og han forsvandt uden sko, sokker, nøgler eller bil, siger Brandon Danielson fra det lokale politi, ifølge USA Today. Politiets teori er, at Larry tog på arbejde, skønt han ikke var vagtsat, og at Larry ved et uheld røg ned i revnen mellem fryser og væg. Revnen sluttede ikke i gulvhøjde men snarere godt fire meter længere nede, og teorien er altså, at Larry faldt ned og aldrig blev fundet igen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu