Lig fundet i brændende hus

16. juni 2019 15:56 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Liget af en person er blevet fundet i det hus, der udbrød brand i søndag morgen.

Under slukningen af en brand i et stuehus på Slagelse Landevej ved Vemmelev mellem Slagelse og Korsør blev liget af en person fundet, og derfor hastede efterforskere og kriminalteknikere til stedet.

Det afslører Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag eftermiddag. Branden blev anmeldt allerede klokken 09.25, men det er altså først nu, politiet forklarer den massive tilstedeværelse.

Liget lå i et af værelserne i stuehuset, og vedkommende er ikke identificeret, men politiet oplyser, at huset bebos af en enlig 80-årig mand. Ham er der ikke umiddelbart kontakt til.

Slagelse Brand og Redning stod for at slukke branden, der havde godt fat i ejendommen, der var et ældre flot stuehus.

– Det er et overtændt stuehus, vi kommer frem til. Vi slukker branden udefra på grund af brandens voldsomhed, sagde indsatsleder Michael Gravgaard tidligere til Ritzau. I alt 20 mand fra beredskabet var på stedet for at få bugt med flammerne.

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra politiet fortæller til Newsbreak.dk, at det er normal procedure, når en person findes død ved en brand, at efterforskere rykker hurtigt ud. Det handler om blandt andet sporsikring, der i forvejen er svært i brande.

– Vi kan ikke konkludere noget for nuværende, før vores undersøgelser er tilendebragt. Derfor kan vi heller ikke udelukke, at der er sket noget kriminelt, siger Ravn-Nielsen, der dog påpeger, at der heller ikke er noget, der tyder på det.

Brandårsagen er for nuværende ukendt, og det skal undersøges, hvad der har antændt den kraftige brand. Stuehuset er brændt helt ned. Politiet forventer ikke, at en brandårsag kan kommes nærmere før tidligst mandag. Det samme gælder personens dødsårsag.

– Det er også noget af det, vi skal undersøge, siger efterforskningslederen.

Huset ligger på landevejen mellem Vemmelev og Korsør ikke langt fra Bildsøvej.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu