Lig fundet i havnebassin: Nu er han identificeret

19. april 2017 11:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Tirsdag eftermiddag blev et lig bjærget fra havnebassinet i Korsør. En mand er nu identificeret som den døde.

Det var en 51-årig mand fra lokalområdet, der tirsdag blev fundet død i havnebassinet i Korsør. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for Newsbreak.dk.

Manden blev identificeret af familien som værende den 51-årige. Han har været savnet, siden han forsvandt natten til 15. marts mellem klokken 2 og 3 om morgenen. Han blev officielt efterlyst af politiet 31. marts, men blev altså først fundet midt i april.

Se mere video hos Local Eyes.

Vagtchef Bo Georg Petersen fortalte tirsdag til Newsbreak.dk, at liget formentlig har ligget i vandet i en længere periode. Liget blev ved 16-tiden bragt i land ved flådestationen i Korsør.

Den 51-årige mand har efter alt at dømme ikke været udsat for en forbrydelse, men dødsårsagen er endnu ikke fastlagt.

I forbindelse med Newsbreak.dks omtale af efterlysningen 31. marts, spurgte vi politikommisær Jens Jedig Christiansen fra det lokale politi, hvorfor der gik 16 dage fra den 51-åriges forsvinden, til han blev efterlyst.

– Som udgangspunkt er det ikke ulovligt at forsvinde i Danmark, kan man sige. Han er jo en voksen mand. I den konkrete sag har familien undret sig over, at de ikke har hørt fra ham i perioden, forklarede Jens Christiansen.

Nu har familien altså fået vished. Den identificerede ham ved et ligsyn tirsdag sen eftermiddag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu