Lig gemt i køleskab: Blev Mette myrdet her?

6. februar 2013 16:42 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lig gemt i køleskab: Blev Mette myrdet her?
Billede mangler

– De holdt sig for sig selv.

 

Sådan lyder det samstemmende fra naboer, der flygtigt kendte den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt og hendes samlever, mens parret kortvarigt boede på en adresse i Vesterborg på Lolland.

En adresse, hvor Mette Bønnelykke Herholdt angiveligt, og helt uden omverdenens viden, blev dræbt.

Onsdag blev den 44-årige samlever varetægtsfængslet og sigtet for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt og derefter skaffet liget af vejen ved at gemme det i et gammelt køleskab, der ifølge anklageren ikke var slået til.

Ifølge politiet dræbte samleveren Mette Bønnelykke Herholdt mellem den 15. og 18. december 2010 på en adresse i Vesterborg. Naboerne på vejen bekræfter, at parret boede på den pågældende adresse i perioden. Samleveren flyttede ifølge sigtelsen siden to gange, hvor han angiveligt tog køleskabet med liget med sig.

Naboerne på den lille vej fortæller, at Mette Bønnelykke Herholdt og samleveren holdt sig for sig selv. Og at de pludselig forsvandt fra adressen.

– Det var nogen, man hilste på, når man en sjælden gang så dem på vejen. De boede der i et halvt års tid. Og så en dag var de bare væk, siger en nabo til adressen.

En anden nabo fortæller, at hun den ene dag havde vinket til Mette Bønnelykke Herholdt gennem vinduet, og at hun den anden dag så huset blive tømt for møbler. Siden har hun ikke set hverken Mette eller samleveren.

– Jeg så, at de flyttede med en trailer. De kørte frem og tilbage flere gange, men jeg så ikke, om Mette var der, siger hun.

40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev efterlyst før jul, hvor ingen havde set hende i to år. Det fremgår, at hun havde en meget snæver omgangskreds, og ifølge hendes familie har hun ikke haft kontakt til dem i mange år. Derfor havde ingen savnet kvinden, der altså i de to år angiveligt har ligget skjult i et køleskab.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu