ANNONCE

Leder med hunde og helikopter

13. april 2021 15:19 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Midt- og Vestsjællands Politi leder med hunde og helikopter efter en forsvundet 43-årig mand

Leder med hunde og helikopter
Politiet beder offentligheden om hjælp i sagen om en forsvundet 43-årig mand. Genrefoto: Scanpix.

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag iværksat en humanitær eftersøgning for at finde den 43-årige Tobias Telling Abel, som mandag aften forlod sin lejlighed på botilbuddet Brohøj i Klippinge på Stevns i nedtrykt tilstand.

Han er gået uden sin mobiltelefon eller personlige ejendele, og hans pårørende er bekymrede for ham, skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Politiet søger med hundepatruljer og helikopter i området omkring Brohøj i Klippinge, i Bøgeskoven ved Gjorslev og på Stevns Klint, og beder nu også offentligheden om hjælp til at finde den savnede mand.

“Borgerne opfordres til at se, om han kan have taget ophold ved deres ejendom i f.eks. udhuse eller garager,” skriver Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Tobias Telling Abel beskrives som:

Mand, lys i huden, 43 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Taler: Dansk, Iført: Mørkeblå jakke, beige skjorte og beige bukser.

Borgere som har set den 43-årige mand eller som har oplysninger om, hvor han opholder bedes kontakte politiet på tlf. 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu