Leder med hunde og helikopter

11. februar 2019 09:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Stor eftersøgning af 47-årig mand har endnu ikke givet resultat.

Østjyllands Politi satte søndag gang i en storstilet eftersøgning af en 47-årig mand, der er blevet meldt savnet af familien.

Det drejer sig om den 47-årige Pavia Hamann, der forsvandt omkring klokken 4 natten til søndag.

Vagtchef ved Østjyllands Politi, Jens Rønberg, oplyser til Ekstra Bladet, at den 47-årige udskrev sig selv fra Regionshospitalet i Randers. Siden er han tilsyneladende ikke blevet set.

– Der går noget tid, før familien savner ham og beder os om hjælp til at lede efter ham, siger Jens Rønberg, der desuden oplyser, at den efterlyste efterfølgende var i telefonisk kontakt med sin far.

Det skete klokken 04.30 søndag morgen. Her oplyste Pavia Hamann, at han befandt sig på en mark – formentlig ved Virringmark vest for Fausing i Randers SØ.

– Så var vi ikke så nervøse, siger vagtchefen, som dog tilføjer, at mandens tilstand ved afgangen fra hospitalet beskrives som nedtrykt.

Men efterfølgende har politiet ikke kunnet finde den 47-årige og derfor ønsker politiet nu hjælp fra borgerne i sagen.

Den 47-årige Pavia beskrives som: Grønlandsk, karseklippet sort/gråt hår, iført grå strikbluse og gule ankelskindstøvler.

Henvendelser til politiet i sagen kan ske på telefonnummer 114.

Mandag morgen er eftersøgningen genoptaget. Der er igen sendt hundepatruljer ud og rekvireret en helikopter, der skal assistere. Det foregår i området omkring Fausing.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu