ANNONCE

Mette F. løfter sløret for næste fase

2. marts 2021 13:17 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk og Ritzau Info

Der tegner sig et politiske flertal for at børn og unge skal være fokuseres i næste fase af genåbningen, siger statsminister Mette Frederiksen (S) i spørgetimen

Mette F. løfter sløret for næste fase
Mette Frederiksen er til spørgetime i Folketinget. Foto: Scanpix.

Der tegner sig et politiske flertal for at børn og unge skal være fokuseres i næste fase af genåbningen, siger statsminister Mette Frederiksen (S) i spørgetimen.

Her kritiserer Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen regeringen for at ikke få regnet på, hvad det vil betyde, hvis 5. til 8. klasse kommer tilbage.

– De små elever er allerede tilbage, og vi åbner nu op for afgangseleverne. Det er naturligt, at resten af børnene også skal tilbage, så de kan få deres skolegang, og forældrene kan fokusere på deres arbejde, siger Mette Frederiksen.

Adspurgt om statsministeren vil sætte tempoet på forhandlinger om en langsigtet plan for genåbning, svarer statsministeren:

– I al respekt synes jeg ikke, at jeg kan nøjes med alene at mødes med Venstres leder, selvom Venstres leder er rigtig vigtig også for genåbningen. Nu vil jeg gerne have lov til at drøfte det med alle Folketingets partier.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu