Motorvejsvanvid: Op mod 18 kilometer kø efter flere uheld

27. november 2018 19:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Endnu uvist, hvad der er sket.

Opdatering 20.52: Køen er ved at være afviklet. Det har stadig ikke været muligt at træffe politiet.

Bilister på E45 i nordgående retning har i den grad fået prøvet tålmodigheden af – og gør det som sådan endnu. To uheldige situationer har sat en nærmest uhørt prop i trafikken.

Det er uvist, præcis hvad der er sket ved uheldet, der er fundet sted ved afkørsel 57 Horsens Syd, for Sydøstjyllands Politi er ikke til at opnå kontakt med trods flere forsøg.

Hos Vejdirektoratet kan vagthavende i trafikcentret, Jakob Riis-Petersen, dog fortælle Newsbreak.dk, at flere biler er involveret i et uheld, der er meldt omkring klokken 16.30.

Siden da har der ophobet sig en urimelig lang kø, der strækker sig adskillige kilometer bagud. Seneste opgørelse fra Vejdirektoratet lyder på i underkanten af 18 kilometer – og det endda nu, hvor der er ryddet op efter uheldet.

For at gøre det hele værre er der nemlig sket det, at en bil i venstre vognbane er gået i stå, mens den holdt i køen, og derfor er det spor stadig spærret – længere tilbage end det oprindelige uheld.

– Vi forventer først, at køen er helt afviklet omkring klokken 20.30, siger Jakob Riis-Petersen. Det er således fire timer efter anmeldelsen om det oprindelige uheld.

Det er uvist, om der er sket personskade.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu