Politi leder efter gemte våben

11. juli 2019 07:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Det er som et led i efterforskningen af to bander, at politiet nu er gået på jagt.

Politi leder efter gemte våben
Foto: Lars Aarø/Østjyllands Politi.
Del:

Østjyllands Politi vil i løbet af torsdag være til stede omkring Marienlystparken i Aarhus V, hvor betjente og politihunde sammen med eksperter fra Forsvarets Advanced Search Team leder efter gemte våben.

Det sker både for borgernes sikkerhed og som et led i efterforskningen mod de to bander, der i øjeblikket er i konflikt med hinanden i området.

– Vi vil have våbnene væk fra gaden, og vi har tidligere fundet blandt andet skydevåben i området, så nu trevler vi et stort område igennem for at se, hvad vi kan finde. Finder vi våben, så bliver de selvfølgelig undersøgt for tekniske spor for at se, om vi kan finde frem til, hvem der haft fingrene i det,  oplyser politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, Østjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Umiddelbart vil der ikke blive spærret veje af under afsøgningen, men der vil være steder, som borgerne i løbet af dagen ikke kan få fuld adgang til. Derudover opfordrer politiet folk til at holde deres hunde i snor i området, da de ellers kan komme til at genere politihundenes arbejde.

– Vi håber, at borgerne har forståelse for, at vi fylder lidt i området i forbindelse med indsatsen, og vi beder folk om at respektere politiets anvisninger på stedet, siger Jesper Bøjgaard Madsen.

Vil fortælle om fund

Politiet begyndte indsatsen i området torsdag morgen klokken 6. Det er endnu uvist, hvor lang tid der skal bruges på at afsøge hele området, men det forventes, at arbejdet er færdig torsdag eftermiddag omkring klokken 16.

Østjyllands Politi vil fredag offentliggøre, hvilke fund der eventuelt er gjort i området.

[YouPlayPlaylistPlayer video=”1803″ ap mute pl=682 nt=10 shuffle ]

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu