LIGE NU: To væltede lastbiler spærrer

21. marts 2019 10:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Både Østjyske Motorvej og Silkeborgmotorvejen kæmper torsdag formiddag med væltede lastbiler.

LIGE NU: To væltede lastbiler spærrer
Arkivfoto: Elo Christoffersen.

OPDATERING: VEJENE ER GENÅBNE.

To tilkørsler til henholdsvis Østjyske Motorvej og Silkeborgmotorvejen er torsdag formiddag spærrede på grund af væltede lastbiler.

Det oplyser Vejdirektoratet på sin hjemmeside.

Den ene lastbil er væltet ved en tilførselsrampe til Østjyske Motorvej ved Fredericia. Men her melder Vejdirektoratet, at der snart er ryddet op.

Den anden lastbil er væltet ved Silkeborgmotorvejen på Rute 15 fra Aarhus mod Silkeborg ved tilkørsel 27, Skærbæk. Her har redningsmandskab i mere end en time været i færd med at forsøge at rejse lastbilen igen.

Den seneste melding fra Vejdirektoratet om situationen ved Silkeborgmotorvejen er, at der tidligst er ryddet op igen klokken 11.

Ifølge TV2 Østjylland er det en tonstung lastvognscontainer, der er faldet af lastbilen på tilkørsel 27 på Silkeborgmotorvejen og spærrer trafikken fuldstændig.

– Det er meget svært at sige, hvor lang tid det vil tage at få den rejst op. Vi håber og tror på, at den bliver rejst i løbet af formiddagen, men når der er tale om lastbiler tager det nogle gange længere tid end forventet, siger Brit Osted Nielsen, der er vagthavende ved Vejdirektoratet til TV2 Østjylland.

Det er imidlertid kun selve tilkørslen, der er spærret for trafik.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu