Lille dreng fandt klapperslange i toilettet: Men den var ikke alene

7. februar 2017 21:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I alt 24 slanger blev fundet i familiens hjem i Texas.

Isaac Mcfadden fra Abilene, Texas stod op som på en hver anden morgen og skulle på toilettet som noget af det første, men den lille dreng fik et chok, da han løftede toiletbrættet, skriver amerikanske KXVA Fox15, der har talt med drengen selv.

– Jeg fandt den her store klump, og da vidste jeg bare, at det var en slange, fortæller drengen til TV-stationen. I samarbejde med sine brødre og deres mor fik de aflivet slangen, der viste sig at være en western diamondback klapperslange.

Lokale Big Country Snake Removal blev tilkaldt for at hjælpe familien, og først her blev sagen for alvor uhyggelig. For slangen, der pludselig stak ud af toilettet, var så absolut ikke alene om at være ubuden gæst.

13 i kælderen

Da en specialist fra slangefanger-firmaet ankom og gik familiens hus efter, kunne han konstatere, at der i alt gemte sig 24 slanger. 13 i kælderen, 10 under huset og så den døde i lokummet.

På sin Facebook-profil viser firmaet billeder af slangerne og fortæller lidt om, hvordan pokker familiens hus kunne være overfyldt af slanger, uden de to voksne og tre børn opdagede det.

– Hvordan er det muligt? Det er faktisk ret simpelt. Klapperslanger er hemmelighedsfulde og kan agere kryptisk. De afhænger enormt meget af deres camouflage. Det er ganske enkelt sådan, de overlever. Bare fordi, du ikke kan se dem, betyder det ikke, at de ikke er der, skriver firmaet.

Over for CNN fortæller en talsperson fra firmaet, af folk generelt har en alt for irrationel frygt for slanger, der er en naturlig og essentiel del af et økosystem.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu