ANNONCE

Lille pige fundet død i park: Kvinde anholdt

19. oktober 2018 14:45 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden er sigtet i sagen.

Lille pige fundet død i park: Kvinde anholdt
Politiets teori er, at barnet blev kvalt. Foto: Scanpix.

En 33-årig kvinde er blevet sigtet for drabet på en bare ét år gammel pige. Pigen blev efterlyst mandag aften, fundet død og delvist begravet tirsdag morgen i en park, men politiets teori er, at pigen blev dræbt 9. oktober.

Sagen udspiller sig i Philadelphia, og den anholdte kvinde hedder Nyishia Corbitt. Den dræbte lille pige hedder Alina, og ifølge CBS Philadelphia har Nyishia to børn med Alinas far.

Alinas mor sidder selv fængslet i en anden sag, og faderen var angiveligt ikke klar over, at det lille barn var forsvundet. Ifølge CBS Philadelphia havde Nyishia passet Alina de seneste uger.

Politiets teori er, at Alina blev kvalt og siden begravet. Teorien er baseret på de informationer, politiet har indsamlet, siden liget blev fundet tirsdag lokal tid.

Videoovervågning

Jack Ryan, repræsentant for politiet i Philadelphia, har ifølge CBS Philadelphia kaldt sagen for tragisk. Han har også sat ord på, hvordan politiet kom på sporet af, hvad der var sket med det lille barn.

– Overvågningsvideoer viser Nyishia med det, vi mener er liget af Alina i en klapvogn. Nyishia efterlod barnet i et parkområde for så at vende tilbage sin sin lejlighed, siger Ryan ifølge CBS Philadelphia.

Det er uvist, om Nyishia har erkendt forholdet, eller om hun nægter sig skyldig.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu