Lindegaard: Har ikke opnået mine drømme i United

18. februar 2013 09:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lindegaard: Har ikke opnået mine drømme i United
Billede mangler

24 kampe har Anders Lindegaard klokket ind hos Manchester United. De to år, der er gået siden skiftet fra norske Aalesund, har været plaget af skader, sygdom og en evig rivalisering med spanieren David De Gea.

 

Anders Lindegaard mener dog, at han har indfriet en række af sine ambitioner i den engelske storklub.

– Jeg har haft perioder som førstemålmand, hvilket langt overstiger mine forventninger. Men det skal ikke forveksles med, at jeg er tilfreds. Personligt har jeg fortsat ikke opnået mine drømme i United, siger Anders Lindegaard til Jyllands-Posten.

Han fremhæver, at bare det at klare det i en så stor klub, er en præstation i sig selv.

 – Jeg synes bestemt, at det har været en succes. Jeg er hentet som en lille fisk i en meget stor fødekæde, og man skal være stærk for ikke at forsvinde i den økosystem, siger Lindegaard og fremhæver sine konkrete mål, der er at være fast førstekeeper og levere store præstationer på samlebånd.

Manager Alex Ferguson har indikeret, at han vil rotere sine spillere til mandag aftens kamp mod Reading i FA Cup’ens femte runde. Det giver med al sandsynlighed chancen til den danske keeper.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu