Lindegaard sætter ord på sin skuffelse

22. februar 2013 10:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lindegaard sætter ord på sin skuffelse
Billede mangler

Anders Lindegaard er ikke verdens mest lykkelige fodboldspiller. Den danske United-reserve sagde tidligere på ugen til Jyllands-Posten, at han ikke havde fået opfyldt sine drømme i den engelske storklub.

 

Nu sætter han flere ord på skuffelsen i sin ugentlige klumme hos bookmakeren Betfair. Han mener at debatten om målmandsposten i Manchester United er ude af kontrol, og han forklarer, hvorfor han ikke har været mere offensiv i medierne, efter at han blevet forvist til en permanent plads på bænken.

– Man skal have været begravet i en hule i Sibirien for ikke de sidste par måneder at have stødt på skriverier om målmændene i United. En debat, der er spundet så voldsomt ud af kontrol, at den bedste måde at håndtere den på har været med en passiv mediestrategi for ikke at hælde mere vand på møllen end højest nødvendigt.

– Havner man selv i en bølgedal er stilhed oftest det bedste svar. At forsøge at mane til ro og eftertænksomhed er som at smide mere brænde på bålet, skriver den danske målmand.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu