Lindegaard: Schmeichel skal glæde sig

4. februar 2013 19:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lindegaard: Schmeichel skal glæde sig
Billede mangler

Når det danske fodboldlandshold på onsdag trækker i arbejdstøjet i testkampen mod Makedonien i Skopje, bliver det med en debutant på målmandspladsen. Morten Olsen har valgt Kasper Schmeichel til posten, mens FC Nordsjællands Jesper Hansen og Manchester Uniteds Anders Lindegaard må lure med fra bænken.

– Kasper i det her regi er forholdsvis ny, men testkampe skal jo måske – og i det her tilfælde ja – bruges til eventuelt på nogle positioner og bruge nogle, som ikke har spillet så meget. Men det er også grundet, at Stephan Andersen og Anders Lindegaard desværre, må vi sige, ikke får så meget spilletid. Vi har så valgt at tage Anders med alligevel, da han skulle have spillet sidste gang men blev så skadet, siger Morten Olsen til Sporten.dk.

Anders Lindegaard har kun været i aktion én enkelt gang for sit klubhold i de seneste to måneder. Så at Kasper Schmeichel får chancen på onsdag er kun retfærdig, mener Anders Lindegaard.

– Jeg vil selvfølgelig gerne spille. Men i forhold til at Kasper får chancen, det kan jeg jo godt forstå. Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke har spillet så meget, og Kasper spiller weekend efter weekend, og han har en stor opgave foran sig, som han skal se frem til og glæde sig til, for det er specielt at spille sin første landskamp for landsholdet, siger Anders Lindegaard.

Flere rygter har på det seneste sendt den danske keeper væk fra Manchester United. Selv håber han på ro til at gøre sit arbejde, hvilket måske endda kan give ham chancen igen for sit klubhold, hvor spanske David de Gea lige nu ligner et førstevalg.

– Det er lidt en mediekarrusel, der er kørt af sporet. Nu gælder det bare om at få lagt låg på og give os alle sammen arbejdsro til at gøre vores arbejde, afslutter han.

Hvem der står for Danmark i de to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Bulgarien og Tjekkiet i slutningen af marts, ønsker Morten Olsen endnu ikke at sige noget om, men han fastslår blot, at Danmark er i besiddelse af mange gode målmænd.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu