Lindegaards agent om sommerexit: Ro på

18. april 2013 15:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lindegaards agent om sommerexit: Ro på
Billede mangler

Fraværet af Anders Lindegaard på Manchester Uniteds bænk onsdag aften fik flere engelske medier til at spekulere i, at den danske målmand nu med sikkerhed var på vej væk fra den engelske storklub.

 

Det var nemlig Ben Amos, der sad på bænken, da Manchester United onsdag aften spillede 2-2 med West Ham i London, og efterfølgende gav klubben ingen forklaring på, hvorfor Lindegaard ikke var med.

Det fyrede op under rygterne om, at Lindegaard nu er tættere på exit fra United, men nu fortæller Lindegaards agent Michael Stensgaard om årsagen til fraværet i aftes.

– Anders var syg med influenza og kunne ikke rejse med til kampen. Det er ganske udramatisk, og det viser bare, at der hurtigt opstår historier ud af ingenting. Så nogle gange kunne man godt tage det lidt mere roligt, før man kender årsagen, siger Lindegaards agent Michael Stensgaard til sporten.dk

Han ønsker dog ikke at kommentere konkret på, hvad der skal ske til sommer med Anders Lindegaard, der siden december kun har ageret reserve for David de Gea.

– Vi har løbende en fornuftig dialog med Manchester United, men det er slet ikke noget, vi har behov for at fortælle offentligheden om, siger Stensgaard.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu