ANNONCE

Linette chokeres af milliongæld og fængselsstraf

21. april 2020 12:31 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 44-årige Linette har så stort et økonomisk rod, at hun er stoppet med at betale regninger. Men det står endnu værre til end det.

Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen er på besøg hos 44-årige Linette, der bor i Nørre Alslev på Falster.

Hun arbejder som SOSU-assistent, men selv om arbejdet bringer penge ind hver måned, så får Linette ikke betalt sine regninger. Hendes økonomi har vokset hende over hovedet, og hun kan ikke overskue konsekvenserne af de valg, hun har taget, viser det sig.

Milliongæld rammer Linette

Den 44-årige har i længere tid ikke haft overskud til at holde styr på økonomien, derfor kommer det også som et chok for hende, da de to eksperter præsenterer, hvor meget gæld hun faktisk ligger inde med.

– Du har en samlet gæld på 1.119.000 kroner, lyder det fra Carsten Linnemann, da posten med Linettes gældsafvikling er fremlagt i programmet.

– Fuck mand!, må Linette sige med tårer i øjnene.

– Det var lige en mavepuster, det der mand. Shit, det er mange penge, følger Linette op.

Linettes milliongæld består af banklån, kviklån, forbrugslån og gæld til private kreditorer. Men det hjælper heller ikke på gælden, at hun lever af 12 kopper kaffe, 12 colaer og 40 cigaretter om dagen.

En mørk fremtid

Det er ikke den eneste overraskelse, eksperterne kan fremlægge for den 44-årige, der bor med sin hund Houdini.

Hun har nemlig fået en lang række breve fra Kriminalforsorgen den seneste tid. Breve som Linette ikke har åbnet. Men det har Luksusfældens eksperter, og hvad der står deri, kan være med til at gøre deres arbejde endnu sværere.

For Linette satte i afmagt ild til sin bil for et par år siden, og det kostede hende samfundstjeneste. Men den samfundstjeneste har Linette ikke mødt op til, derfor har hun udsigt til at skulle i fængsel.

Spørgsmålet er bare, om det overhovedet er muligt for eksperterne at hjælpe én, der har udsigt til at skulle et halvt år i fængsel?

Det vil vise sig i Luksusfælden, der bliver sendt tirsdag klokken 20.00 på TV3.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu