LIVE: Ungarn falder sammen i målrig kamp

19. september 2017 17:49 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Spørger man Sanne Troelsgaard, er der ingen tvivl; Danmark ér klar.

LIVE: Ungarn falder sammen i målrig kamp
Trods en kaotisk optakt er Danmark, ifølge Sanne Troelsgaard, klar til kampen mod Ungarn. Foto: FRANCISCO LEONG/Scanpix

De sidste dages medieomtale af kvindelandsholdet i fodbold har handlet om alt andet end spillet på banen. Først blev en imødeset revanche mod de nykårede Europamestre fra Holland aflyst, og der var i lang tid tvivl om, hvorvidt kampen mod Ungarn skulle lide samme skæbne.

Striden gik mellem på den ene side kvinderne, U21-herrene og Spillerforeningen og på den anden side DBU, men mandag kom en midlertidig aftale istand for kvindernes vedkommende, og det betyder, at kvindelandsholdet stiller til start i Ungarn i noget nær stærkeste opstilling.

Faktisk vil det danske holdkort i alle tilfælde undtagen ét rumme navne, der i sommer spillede finale mod Holland. Forsvarer Simone Boye er ude med en skade, mens resten af holdet er folk, danske fodboldfans nok kan genkende efter finalen.

Er Danmark klar?

I forbindelse med optakten til kampen har Ekstra Bladet talt med den offensive midtbanespiller Sanne Troelsgaard, der gør det klart, at holdet ér klar, trods de sidste kaotiske dage.

–  Vi har heldigvis holdt os i gang hele ugen, vi har trænet, og vi har haft otte-ni pas. Vi har været fuldt fokuserede og trænet det, vi skulle, siger Troelsgaard til Ekstra Bladet.

Hun og resten af spillerne fik mandag 11.50 besked om, at de skulle spille kampen. Samme eftermiddag fløj de mod Ungarn, og nu er de klar.

– Den besked havde vi ventet på, så det var en forløsning, men som sagt: Taskerne var pakket faktisk hele ugen.

– Men da det endelig kom, og vi løb ud i taxierne, så sad vi lige og smilede lidt til hinanden, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Kampen fløjtes igang klokken 18.00, og du kan følge liveblog derfra her på siden: 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu