Liverpool-comeback over Tottenham

10. marts 2013 19:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Liverpool-comeback over Tottenham
Billede mangler

Først var de foran. Se kom de bagud. Og så fik de vendt det til føring – igen. Søndag aften satte Liverpool en stopper for Tottenhams imponerende stime, da man vandt 3-2 på Anfield Road.

 

Tottenham var mødt op til opgøret med tolv kampe uden nederlag i træk i Premier League-sammenhæng. En stime, der i skrivende stund kun overgås af rækkens førerhold, Manchester United.

Liverpool troppede op med to sejre i træk med en målscorer på svimlende 9-0. Fire af de mål stod Premier Leagues topscorer, Luis Suarez, noteret for.

Derfor var der i medierne lagt op til en duel mellem ham og Tottenhams Gareth Bale, der på det seneste har været fuldstændig ustyrlig og bidraget til udeholdets succes med syv mål i de seneste fem kampe.

Allerede efter ti minutter gjorde Bale for første gang opmærksom på sig selv, da han på frispark sendte et Ronaldo-lignende skud af sted, som Liverpools målmand, Brad Jones, lidt uortodokst fik pareret til hjørnespark.

Efter 20 minutter viste Luis Suarez sin målnæse, da han tog et løb i bagom Tottenhams forsvar, hvor han modtog en perfekt aflevering, som han omsatte til mål med en fiks ydersideafslutning. Det var hans 22. mål i Premier League i denne sæson.

Et kvarter senere burde Tottenhams islandske midtbanespiller, Gylfi Sigurðsson, havde udlignet, da han fik masser af plads og tid til at sende en afslutning af sted fra kanten af feltet. Men bolden strøg lige forbi stoplen.

Kort før pausefløjtet fik Gareth Bale sat en tyk streg under sin kvalitet og rolle som nøglespiller på London-mandskabet. Waliseren sendte et millimeterpræcist indlæg ind i panden på Jan Vertonghen, der via hovedet udlingede til 1-1.

Små ti minutter inde i anden halvleg blev Jan Vertonghen dobbelt målscorer. Den belgiske forsvarsspiller hamrede bolden i netmaskerne, efter et Bale-indlæg havde ramt en stillestående Daniel Agger og trillet ud for hans fødder.

Fem minutter efter misbrugte Gylfi Sigurðsson endnu en stor chance, da han måtte se en afslutning tæt på mål prelle af på stoplen. Og scorer man ikke på sine chancer, bliver man straffet.

Midt i anden halvleg smed Tottenhams Kyle Walker en håbløs bold tilbage til Hugo Lloris, som Liverpools Stewart Downing nemt kunne løb op og bringe forbi den fremadstormende målmand. 2-2.

Otte minutter før Michael Olivers slutfløjt begik Benoît Assou-Ekotto et klumpset straffespark på Luis Suarez, som Steven Gerrard på fornemmeste vis sendte i roserne.

3-2 blev kampens resultat, og dermed forbliver Tottenham på tredjepladsen, mens Liverpool avancere til sjettepladsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu