Liverpool-legende stopper: Hyldes som helt

7. februar 2013 22:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Liverpool-legende stopper: Hyldes som helt
Billede mangler

I en tid, hvor der er gået inflation i ordet legende, er det passende at hylde en sand én af slagsen.

 

James Lee Duncan Carragher har spillet mere end 700 kampe for Liverpool og aldrig repræsenteret andre klubber i sin karriere, der tog fart i 1996, da han skrev under på sin første professionelle kontrakt med Liverpool.

Nu er han blevet 35 år og har fundet tiden moden til at hænge støvlerne på hylden.

– Denne sæson er min sidste hos Liverpool og min sidste som professionel fodboldspiller. Jeg annoncerer det nu, fordi jeg ikke ønsker, at manageren eller klubben skal svare på spørgsmål om min fremtid, når jeg allerede har bestemt mig for, hvad jeg vil, siger Carragher.

Han er spilleren med næstflest kampe for den stolte klub efter Ian Callaghan.

– Det har været et privilegium og en ære at repræsentere denne store klub så længe, som jeg har, og jeg er utrolig stolt over, hvad jeg har opnået, og meget taknemmelig for den support, jeg har fået.På nethinden hos særligt Liverpool-fans vil særligt stå de døende øjeblikke af den fantastiske Champions League-finale mod Milan i 2005.

Ildrød i hovedet af udmattelse kastede Carragher sig ind i den ene blokering efter den anden for at holde skansen efter det vanvittige comeback, Liverpool præsterede i anden halvleg af finalen.

Annonceringen af karrierestoppet fik masser af Carraghers tidligere og nuværende holdkammerater til at hylde klubkongen på twitter.

Michael Owen skriver: – Hvilken pryd Carragher har været for Liverpool. Han er af en særlig støbning, og det har været et privilegium at spille sammen med, bo sammen med og være gode kammerater med ham.

Dieter Hamann skriver: – Én af Liverpools allerstørste spillere i historien. Han har vist i de sidste par uger, at han stadig har “dét”.

Robbie Fowler, der havde nummer 23 i Liverpool inden Carragher, skriver: “Ked af at høre nyheden om Carra. Hans citater omkring tilbagetrækningen siger alt om manden. En absolut legende af en spiller, skriver Fowler og fortsætter:

– Og når man kender Carra, ved man, at han ikke vil gøre noget stort nummer ud af det. Men ved I hvad, han fortjener det allerstørste.”

Liverpool-træner Brendan Rodgers siger til Liverpools hjemmeside: 

– Jamie har været fantastisk for mig, siden jeg kom til klubben. Han har været den perfekte professionelle på og uden for banen, og han har vist stor dedikation til vores arbejde.

– Han vil have en betydelig rolle at spille for os fra nu og til maj, og jeg ved, at hans dedikation på banen vil fortsætte med at være den samme, som han har vist hele sin karriere i Liverpool.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu