Hulken hylede da Liverpool faldt

14. februar 2013 20:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hulken hylede da Liverpool faldt
Billede mangler

I den bidende russiske kulde løb Liverpool ind i en særdeles kold dukkert i aftenens Europa League-opgør mod Zenit St. Petersburg.

 

0-2 blev det til mod de russiske mestre, som dermed sikrede sig et særdeles fordelagtigt udgangspunkt inden returkampen på Anfield.

Efter et par sløje præstationer i den røde trøje havde Daniel Agger fået en pause i centerforsvaret, der i stedet blev udgjort af veteranen Jamie Carragher og slovakiske Martin Skrtel.

Ingen af disse fik dog nogen hovedrolle i en kamp, som Liverpool med garanti hurtigt vil glemme. Til gengæld vil Zenits brasilianske Hulk formentlig med glæde se tilbage på den scoring, han stod for efter knap 70 minutters spil. Her modtog han bolden et stykke uden for feltet, inden han på imponerende vis affyrede et uimodståeligt projektil, der fløj direkte op i målhjørnet.

Kort efter gjorde russerne ondt til værre for Liverpool-mandskabet, da Sergey Semak dukkede op ved fjerneste stolpe. Her kunne han nemt passere en sprællende Pepe Reina, der var prisgivet.

Liverpool havde flere gode muligheder for et vigtigt udebanemål, men kan med rette føle sig svigtet af den ellers normalt så træfsikre Luis Suarez.Den uruguayanske skarpretter missede en friløber efter et kvarters spil, og kort før pausen misbrugte han endnu en oplagt mulighed, da han gik efter en spektakulær scoring med hælen i stedet for en sikker inderside.

Det kostede både Suarez og Liverpool en plads på måltavlen, og dermed ser det sort ud for traditionsklubben, hvis det skal blive til avancement i Europa League.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu