Liverpool talerør i Feriepengesagen

7. februar 2013 15:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Liverpool talerør i Feriepengesagen
Billede mangler

Daniel Agger går nye veje i kampen for at få Spillerforeningen og dens medlemmer til at opgive deres lovmæssige krav mod Brøndby.

 

Således har Daniel Aggers engelske klub Liverpool lagt en udtalelse fra Daniel Agger op på klubbens hjemmeside, hvor Agger opfordrer Spillerforeningens medlemmer til at afstå fra at gøre krav på deres udestående med Brøndby.

– Jeg håber, at en masse af spillerne vil tage deres krav om penge op til overvejelse. Det vil ikke være godt for nogen hvis Brøndby i fremtiden ikke er at finde i Superligaen, siger Agger til Liverpools hjemmeside.

Samtidigt slår Agger fast, at han selv har afstået fra at gøre krav på penge fra Brøndby.

– Jeg kommer ikke til at kræve nogen penge fra Brøndby. Klubben er i problemer og behøver hjælp, og derfor har jeg besluttet at hjælpe dem, og jeg håber, at flere vil følge trop, siger Agger.

Der er dog den krølle på historien, at Daniel Agger slet ikke har krav på feriepenge fra Brøndby via Spillerforeningen, og derfor ikke indgår i det nuværende krav, da han ikke er eller har været medlem af Spillerforeningen.Brøndby-direktør Tommy Håkanson slog dog onsdag aften fast, at Daniel Agger har penge tilgode i klubben, da Brøndby ikke har udbetalt feriepenge for bonusser udbetalt i 2004 og 2005. Et krav, som ifølge Spillerforeningen dog er faldet for forældelsesfristen, hvorfor de ikke selv har gjort krav på det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu