Livredder nedtoner redning af prins Christian

21. december 2015 08:35 | Af: Ritzau Fokus

Den livredder, der torsdag hjalp prins Christian, kalder sin handling en rutineaktion, skriver lokalt medie.

Livredder nedtoner redning af prins Christian
Det var uden større dramatik og fare, da kronprins Frederiks 10-årige søn, prins Christian (t.v.), torsdag blev undsat af en australsk livredder.Foto: Bax Lindhardt/Scanpix (Arkivfoto)

Det var uden større dramatik og fare, da kronprins Frederiks 10-årige søn, prins Christian, torsdag blev undsat af en australsk livredder. Det fortæller chefen for livredderne til det australske medie 7 News.

I australske medier har det været beskrevet som om, at prins Christian var i livsfare, men det er ifølge Kongehuset og nu altså den livredder, der stod for aktionen, ikke tilfældet.

– Det var en meget simpel, kort tur for ham. Han havde det fint og hans forældre takkede livredderen, da de forlod stranden. Det var meget udramatisk, siger chefen for området Gold Coasts livreddere, Warren Young, og fortsætter:

– Det er noget, vi gør hele tiden. Det er vores job. Men denne gang var det udlændinge og selvfølgelig ret kendte udlændinge.

En god svømmer

Den 10-årige prins er ifølge Warren Young “en god lille svømmer”, der ikke gik i panik.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er på juleferie i Tasmanien. Hændelsen skete, da parret sammen med deres fire børn var ude at bade ved stranden Mermaid Beach ved byen Gold Coast, som ligger på den østlige australske kyst.

Her blev Prins Christian fanget af en strøm, og blev hentet af en livredder på et surfbræt.

/ritzau/

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu