Livsfarlig kørsel: Politi efterlyser hundelufter

11. januar 2017 07:53 | Af: Matias Mortensen

Fyns Politi efterlyser to personer, der søndag aften måtte undvige en spritbilist.

Livsfarlig kørsel: Politi efterlyser hundelufter
Fyns Politi efterlyser balndt andt en bilitst, der søndag aften måtte undvige en spritbilist her på Gestelvej i Vantinge på Fyn. Foto: Google Street View

En vaks bilist gjorde søndag Fyns Politi opmærksom på en anden bilist, der kørte hasarderet og virkede til ikke at have ordentlig kontrol over sin bil. Den opmærksomme bilist ringede til Fyns Politi og fulgte efter den slingrende bil, og efter lidt tid nåede politiet frem og kunne stoppe den usikre bilist.

Kvinden, der havde kørt bilen, blæste da også alkometeret op over den tilladte grænse, og hun er nu sigtet for spirituskørsel.

Men politiet er ved at undersøge, om der kan tilføjes et par yderligere sigtelser i sagen. Derfor efterlyser Fyns Politi nu to konkrete personer, som var tæt på at komme i nærkontakt med spiritusbilisten under kørslen. Det oplyser Fyns Politi til Newsbreak.dk.

Bilist måtte undvige

Det er anmelderen, der har berettet om to farlige situationer, som spritbilisten var skyld i. Begge situationer fandt sted omkring klokken 20 søndag aften.

Den første situation fandt sted i Vantinge lidt uden for Ringe, hvor spritbilisten nær havde kørt ind i en anden bil. Ifølge anmelderen var en bilist nødt til at bremse hårdt op og dreje for at undgå et sammenstød. Den farlige situation fandt sted på Gestelvej tæt ved autoværkstedet i Vantinge. Spritbilisten kom kørende i vestlig retning.

Den anden farlige situation fandt sted i Øster Hæsinge kort efter. Her var den kvindelige spritbilist tæt på at køre ind i en en person, der var ude at gå tur med sin hund.

Fyns Politi vil meget gerne i kontakt med både hundelufteren og bilisten, der måtte undvige spritbilisten, så man kan finde ud af, om spritbilisten også skal sigtes efter straffeloven for at bringe andre i fare.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu