LO tager Huggenberger-melding med sindsro

16. marts 2012 13:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
LO tager Huggenberger-melding med sindsro
Billede mangler

Tidligere LO-næstformand Tine Aurvig-Huggenberger skal ikke forvente at kunne trække pensionsmillioner ud af LO ved at trække sagen til højesteret.
Men LO mener, at den dom, der i januar faldt i landsretten sætter sagen helt på plads.
“Vi tager til efterretning, at hun (Tine Aurvig-Huggenberger, red.) har søgt om procesbevilling til højesteret. Men det var en meget klar retslig afgørelse, der faldt i landsretten. Der er ikke tale om en principiel sag, som hun forsøger at gøre det til, mener vi,” siger sekretariatschef i LO, Finn Larsen, til Newspaq.
Tine Aurvig-Huggenberger mener, at sagen er principiel fordi LO ikke overholder en aftale om pension. På grund af sin anciennitet mener hun, at hun har ret til seks til otte millioner kroner i pension.
Men Sagen handler ikke om der er en aftale eller ej, det er indholdet i aftalen, der tæller, mener LO’s sekretariatschef.
“Selvom hun forsøger at fremstille sagen anderledes, så handler sagen jo ikke om, om hun har en aftale eller ej. Den handler om det indhold, der er i aftalen,” siger Finn Larsen med henvisning til landsrettens afgørelse, der viste, at aftalen ikke giver den tidligere næstformand ret til pensionsmillionerne.
Tine Aurvig-Huggenberger udtaler til Newspaq, at hun mener, at der kønsdiskrimineres i LO i sager om pension.
Den udlægning kan Finn Larsen ikke genkende.
“Den påstand har vi både i forbindelse med byrettens og landsrettens behandling klart afvist. Det er noget sludder,” siger han.
Tine Aurvig-Huggenberger tabte i 2007 formandskampen i LO til Harald Børsting.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu