Løber Zlatan med topscorer-titlen i MLS?

17. juli 2018 11:52 | Af: Sponsoreret Artikel

Selvom Zlatan Ibrahimovic – Sveriges måske største fodboldprofil gennem tiderne – måtte starte sæsonen udenfor banen på grund af en skade, er det for alvor blevet Zlatan-time i Californien og Los Angeles.

Løber Zlatan med topscorer-titlen i MLS?
Det er blevet Zlatan-time i Californien.

11 gange har angriberen nemlig fået lov til at starte inde siden april for klubben LA Galaxy, og lige så mange gange har den tidligere Malmö-forward scoret. Kan han fortsætte stimen, er han en seriøs kandidat til titlen som topscorer i MLS, hvor Josef Martinez med 18 kasser i 20 kampe for topholdet Atlanta dog ligger lunest i svinget.

Det er dog ikke kun på banen, at Zlatan har succes for tiden. Den kontroversielle angriber, der – takket være sin flotte karriere i blandt andet Inter, PSG og Manchester United – er blevet attraktiv som reklamesøjle og ambassadør, har nemlig gang i flere spændende projekter.

Først kunne han blandt andet ses i store reklamer på Rådhuspladsen i København for læskedrikken Vitamin Well, ligesom han indgik et samarbejde med bilproducenten Volvo, der også har sine rødder i Sverige. Her og nu er ”Ibra” involveret i to projekter.

Det ene er spiloperatøren Bethard, som tilbyder bonus og spilmuligheder inden for sportsspil og casinospil ved brug af Bethards bonuskode. De er dog endnu ikke på det danske marked. Det er til gengæld VISA, altså dem med betalingskortet, som er en af hovedsponsorerer ved VM i fodbold. I den forbindelse har de gjort Zlatan selskab i en reklame, der altså bringer en bid af den lange angriber til VM, nu han ikke kom med i Sveriges VM-trup.

Zlatan følger med andre ord i legenden David Beckhams fodspor. Begge har de spillet i Italien, Frankrig, Spanien og England, inden kursen blev sat mod LA Galaxy. For Beckhams vedkommende var det dog allerede i 2007, inden karrieren blev indstillet i 2013 efter et sidste stop hos PSG.

Samtidigt med og efter opholdet i Los Angeles har Manchester Uniteds ikoniske nummer 7 reklameret både for H&M, signe egne produkter og Sainsbury’s som et supplement til fodboldkarrieren.

Med andre ord mangler Zlatan nu for alvor kun at lancere og få succes med sine egne brands, som da sportskollektionen A-Z så lyset i 2016.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu