ANNONCE

Lørdagens vejr afspejler årstiden fint

21. marts 2020 06:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 21. marts kan give politiet udfordringer.

Vejret den 21. marts 2020 kan give politiet visse udfordringer. Problemet er, at vejret bliver rigtig fint, og det kan betyde, at danskerne vil benytte lejligheden til at bevæge sig udenfor.

Det må man også godt, hvis ellers man sørger for ikke at forsamle sig i større grupper af mennesker, og spørgsmålet bliver derfor, om landets befolkning husker det, når de opdager, hvad der er i vente udenfor i dag.

Vagthavende ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Trine Pedersen, fortæller Newsbreak.dk, at vejret den 21. marts 2020 byder på blå himmel og solskin det meste af dagen i det meste af landet.

– I dag og i morgen bliver flot og solrig, primært med svag til jævn vind, siger Trine Pedersen til Newsbreak.dk.

Ulden langtidsudsigt

Hvis man vil ud og nyde det gode vejr, mens det er her, kan vejret den 21. marts 2020 uden tvivl lokke, og for de solglade er det værd at nævne, at både søndagens vejr såvel som vejret i starten af den kommende uge også ser ud til at byde på solskin.

Senere på ugen bliver det mere uldent, hvad der er i vente, så det er om at udnytte solskinstimerne, mens de er her.

Man skal dog huske at være påklædt til mildt forårsvejr, for temperaturerne lugter ikke af sommer.

Der er således udsigt til temperaturer mellem 4 og 8 graders varme i dagtimerne, mens den klare himmel fører til temperaturer under frysepunktet i nattetimerne.

Trine Pedersen fortæller, at nattefrost i marts ikke er usædvanligt. Det er heller ikke ligefrem normalt, men det er altså set før.

– Det er sket flere gange, at marts er koldere end vintermånederne, siger Trine Pedersen.

Vejret den 21. marts 2020 indbyder altså til udeliv, hvis man husker at holde afstand til sine medmennesker. Men nattefrosten gør også, at det ikke er alle forårsaktiviteter, man bør give sig i kast med.

– Man skal ikke gå amok i haven, siger Trine Pedersen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu