ANNONCE

Loft faldt ned på spritny skole

10. september 2020 21:11 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

Skolen er topmoderne og kun to år gammel og ligger tæt ved Royal Arena i København

Loft faldt ned på spritny skole
Den arkitekttegnede cirkelrunde Kalvebod Fælled Skole i Arena Kvarteret i Ørestad. Skolens faglige profil er idræt og bevægelse og har en idrætshal liggende midt i den cirkelformede bygning. Foto: Thomas Vilhelm

Den er arkitekttegnet, topmoderne, kun to år gammel og ligner ved første øjekast Royal Arena få hundrede meter derfra: Kalvebod Fælled Skole.

Den blev indviet for snart to år siden med blandt andet tale af Københavns overborgmester Frank Jensen, der ved dén lejlighed blandt andet sagde:

– …der er her blevet skabt nogle fantastiske rammer, man hurtigt kan forelske sig i….

Men selv spritnye, “fantastiske rammer” kan være skrøbelige.

Det fandt man ud af på den hårde måde.

Loftsplade faldt af

Der er nemlig konstateret fejl på en række loftsplader på skolen.

En række loftsplader er gjort ordentligt fast mellem loftskinner og loftmoduler. En række lokaler på den arenaformede skole er derfor taget ud af drift, og eleverne har fra starten af denne uge i stedet opholdt sig udendørs og væres på udflugter.

Fejlen blev opdaget ved, at en loftplade var faldet af i et klublokale på skolen. På en meddelelse på skolernes fælles kommunikationsform blev det meddelt, at “heldigvis var der ingen tilskadekomne”.

Skolen udtaler sig kun til pressen gennem Københavns Børne- og Ungdomsforvaltning. I et skriftligt svar til Newsbreak.dk skriver forvaltningen blandt andet:

– Der var ingen børn eller voksne til stede, da det skete…efterfølgende blev det konstateret, at der på skolen var et antal løse loftplader. Forholdet udbedres i øjeblikket.  Årsagen til de løse plader vurderes at være en utilstrækkelig fastgørelse mellem loftskinner og loftmoduler. Lokalerne frigives løbende med, at de udbedres. Arbejdet forventes afsluttet om ca. 14 dage. I stedet for at opholde sig i skolens lokaler, har eleverne fra tirsdag i denne uge været på udflugter, opholdt sig udendørs etc.

I mellemtiden er lokalerne rømmet, og kan ikke benyttes af hverken elever eller foreningsliv i området.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu