Lokalavis raser: Her blev dommerkonflikten et problem

19. marts 2013 19:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lokalavis raser: Her blev dommerkonflikten et problem
Billede mangler

En kamp mellem et Danmarksseriehold og et hold fra 2. division øst blev i weekenden en underlig og ret så unfair affære i kampen mellem Vanløse og Skjold Birkerød. Det skriver Lokalavis Rudersdal.

 

For på grund af den igangværende dommerkonflikt mellem Dansk Boldspil-Union og danske breddedommere, var der ingen neutral mand til at dømme kampen i Vanløse Idrætspark.

Det havde Vanløses træner, Morten Rutkjær, dog en løsning på. Så i stedet for at aflyse kampen, tog han selv fløjten om halsen og dømte opgøret alene uden assistance på sidelinjerne.

Men selv hvis Rutkjær skulle have haft de bedste intentioner, så dømte Vanløse-træneren ifølge avisen overvejende til sit eget holds fordel. Rutkjær snød blandt andet Birkerøds Henrik Lyngsø Olsen for ‘århundredets straffe, da han blev trykket ned i feltet, og Vanløses kasse til 2-0 kun kunne noteres, fordi Rutkjær for en bemærkning glemte alt om offsidereglen.’

Lokalavisen Rudersdal kalder desuden kampen for ‘en gang grotesk totalteater’, fordi træner/dommer Morten Rutkjær gav sine spillere taktiske råd på banen under kampen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu