Løkke & Co. tror på vækstplan søndag

18. april 2013 18:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Løkke & Co. tror på vækstplan søndag
Billede mangler

Vi har hørt det flere gange i løbet af ugen, men nu skulle den være god nok – første del af vækstplanen lander på søndag. Det siger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), efter et møde torsdag eftermiddag med regeringen og de øvrige blå oppositionspartier.

 

»Vi har aftalt, at vi mødes igen på søndag, og så tror jeg og håber på, at vi får en aftale på søndag,« siger han.

Tidligere torsdag lykkedes det parterne at fjerne de knaster, der lå i vejen for aftaler på SU- og kontanthjælpsområdet, og som dermed også blokerede for, at parterne kunne nå til enighed om en vækstplan.

»Vi har lige prøvet at få et overblik over, hvor mange ekstra penge, den her øvelse har givet. Der er jo kommet godt et par milliarder mere på bordet, og nu er der jo brug for, at finansministeren regner det igennem, så vi på søndag ved helt præcist, hvor mange penge der er til at skrue en grænsehandelspakke sammen,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Udover en grænsehandelspakke kommer første del af vækstplanen formentlig også til at indeholde en genindførelse af boligjob-ordningen, som giver mulighed for at trække udgifter til håndværkerløn fra i 2013 og 2014.

Det er Venstre, de Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, der indgår aftalen med regeringen – og alle oppositionspartierne regner med en aftale søndag.

»Det er bestemt hensigten, at vi skal have en aftale på søndag, som prioriterer de penge fra SU og kontanthjælpsreformen. Og så har vi så anden halvdel, som vi også skal have på plads derefter,« siger den konservative partiformand, Lars Barfoed (K).

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu