Løkke: Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke var glad

26. februar 2013 12:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Løkke: Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke var glad
Billede mangler

Lars Løkke Rasmussen (V) er en »glad« mand, efter at han har set regeringen fremlægge udspillet til en ny vækstplan for Danmark.

 

Venstre-formanden peger på, at regeringen vil skabe arbejdspladser ved at sætte væksten i den offentlige sektor ned og investere i dansk erhvervsliv med de penge, der spares i SU- og kontanthjælpsreformerne.

»Det er jo egentlig det, som regeringen lægger op til, så det er jeg meget tilfreds med,« siger Lars Løkke Rasmussen til TV 2 News.

Forhandlingerne starter torsdag, og dem ser Løkke frem til. Regeringens udspil kunne dog være mere ambitiøst, siger han.

»Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi så gerne, at det blev endnu større, og man kunne godt gøre noget mere. Hele grænsehandelsproblemet er slet ikke adresseret i den her pakke, men det er et godt og første skridt,« siger han.

Regeringen foreslår desuden at genindføre den ellers afskaffede boligjobordning i 2013 og 2014, og Lars Løkke Rasmussen glæder sig over, at »regeringen er begyndt at lytte«.

»Det er da positivt. Politik går jo ud på at overbevise andre om rigtigheden i sine synspunkter. Så når regeringen begynder at lave noget, der er designet ikke bare til Venstre, men også langt hen ad vejen også designet af Venstre, så ville jeg da være et skarn, hvis ikke jeg var glad for det.«

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu