ANNONCE

Løkke og Venstre-top risikerer afhøring

5. december 2011 07:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Løkke og Venstre-top risikerer afhøring
Billede mangler

Lars Løkke Rasmussen og toppen af Venstre risikerer nu en afhøring i forbindelse med lækagen af Helle Thorning-Schmidts skatteforhold. Det skriver Jyllands-Posten.
Den kommende undersøgelseskommission får frie tøjler til at udvide sin undersøgelse til andre ministerier end skatteministeriet.
“Nu igangsætter vi en uvildig undersøgelse af sagen, og det er meget vigtigt, at den får fuldstændig frie hænder. Hver en sten skal vendes,” siger politisk ordfører Magnus Heunicke (S) til Newspaq.
Han mere end antyder, at der vil blive inddraget andre i undersøgelsen end den tidligere skatteminister og hans presserådgiver.
“Undersøgelseskommissionen må vurdere, hvem de vil tage ind og afhøre, og så må sagen bevæge sig hen, hvor den bevæger sig hen, for hele sagen skal undersøges,” siger han.
Sagen bunder i en læk af Thornings personlige skatteforhold. Udover den tidligere Venstre-skatteminister Troels Lund Poulsen er hans tidligere spindoktor Peter Arnfeldt mistænkt for at have forsøgt at påvirke Skats ansatte i forbindelse med vurderingen af Thornings skattesag.
Kilde: Jyllands-Posten

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu