Løkke stolt over sønnens flirt med politik

23. marts 2012 13:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Løkke stolt over sønnens flirt med politik
Billede mangler

Skal man være bekymret eller stolt?
Sådan spørger den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), fordi sønnen Bergur overvejer at blive kommunalpolitiker.
“Jeg vælger nu det sidste, når min ældste søn, Bergur, har været med til at starte en ny VU-forening og leger med tanken om at stille op for Venstre til byrådet i Rudersdal,” skriver Lars Løkke på sin Facebook.
Grunden til at far Løkke bekymrer sig er turene i mediemøllen, som da han selv havde rod i bilagene.
“Jeg har ikke selv prøvet at være ‘politikerbarn’, men kender en del, der har. Og det er ikke altid lige sjovt, når mor eller far ‘hænges ud’. Det er ikke biografpremierer og klap på skulderen hele tiden. Som far bliver jeg derfor både glad og stolt, når min søn kan ‘børste det af’ og træder frem med holdninger, jeg selv deler,” skriver Lars Løkke.
Og selvom de Løkke senior og junior deler holdninger, så er Bergur ikke bange for at blive sammenlignet med sin far.
“Jeg føler ikke, at jeg går i min fars fodspor, for jeg sigter ikke efter at blive statsminister, lyder det med et stille smil på læben.Men jeg har familiens interesse for politik, og jeg er selvfølgelig blevet præget af at vokse op i et borgerligt hjem med holdninger,” siger Bergur Løkke Rasmussen til Frederiksborg Amts avis.
Også datteren Lisa vil være noget ved politikken. Hun vil gerne lave lokalpolitik, men mangler dog lige et par år på dåbsattesten, før hun er valgbar.
“Jeg stiller måske op til byrådet næste gang. Jeg elsker politik, for det er også en måde at hjælpe andre på. Især i lokalpolitik, hvor man har mere overblik over, hvad der foregår,” sagde Lisa Løkke Rasmussen sidste år.
Lisa Løkke Rasmussen fylder 18 inden kommunalvalget i 2013.
Også hustruen Solrun har sin gang i den politiske verden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu