ANNONCE

“Lokumsbrag” kan være fanget på video

24. januar 2021 10:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Politiet siger kryptisk at "de har lidt at gå efter"

Et kæmpe brag, der vækkede det halve af byen.

Sådan betegnede vagtchef Nikolaj Hølmkjær fra Syd- og Sønderjyllands Politi tidligt søndag morgen den eksplosion, der totalt smadrede en toiletbygning i centrum af Vejen.

To personer er af vidner set løbe fra stedet i umiddelbar forlængelse af eksplosionen. Og nu har politiet godt nyt. For der er kommet lidt skred i efterforskningen.

Tekniske undersøgelser

I hvert fald har politiet lidt at gå efter.

Det bekræfter vagtchef Torben Møller over for Newsbreak.dk.

– Vi er stadig i gang med de tekniske undersøgelser. Vi har sikret forskellige ting og skal have genafhørt de vidner, der er. Og så skal vi kigge overvågningsvideo igennem, siger Torben Møller.

Om det er videoerne, som politiet sætter sin lid til, eller om det er vidneforklaringer, der gør vagtchefen fortrøstningsfuld i forhold til at finde gerningsmændene, vil han ikke ud med.

– Det er af efterforskningsmæssig karakter, så det kan jeg ikke kommentere yderligere. Men lad os sige det på denne måde: Vi har lidt at gå efter. Nu må vi se, siger vagchefen.

En luftbombe

Braget og ødelæggelserne skete natten til søndag klokken  01.34.

Hvad der nøjagtig skabte eksplosionen, kan politiet endnu ikke sige. men der er formentlig tale om en luftbomnbe, eller en anden for for fyrværkeri.

Der er fundet en del papirstumper i bygningen, der bekræfter teorien om fyrværkeri.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu