ANNONCE

Løsgænger i Lejre Byråd skifter til Liberal Alliance

7. januar 2012 11:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Løsgænger i Lejre Byråd skifter til Liberal Alliance
Billede mangler

Efter 10 år som byrådsmedlem for Venstre og en kort periode som løsgænger skifter Jan Vedel Heine til Liberal Alliance, som nu bliver repræsenteret i Lejre Byråd. Han begrunder blandt andet sit partiskift med Liberal Alliances fokus på personlig frihed.
 
”Jeg mener, at der skal være plads til forskellighed, og at borgeren selv skal kunne vælge. Jeg vægter troværdighed og er retfærdighedssøgende og vil gerne bygge broer. Derfor er valget faldet på Liberal Alliance. Partiet har gode mærkesager som personlig frihed, frisind, mindre stat og mere privat, frihed under ansvar og friheden til at disponere. Værdier, som sætter mennesket i centrum frem for systemet,” siger Jan Vedel Heine, som dog samtidig holder fast i de mærkesager, han gik til valg på i 2009.
Liberal Alliance glæder sig over Jan Vedel Heines beslutning og byder ham velkommen i partiet.
”Jeg er utrolig glad for, at Jan Vedel Heine, der har mange års erfaring som byrådsmedlem, har meldt sig ind hos os i Liberal Alliance,” siger Leif Mikkelsen, landsformand i Liberal Alliance.
 
55-årige Jan Vedel Heine, der til daglig er vicepolitikommissær i Københavns politi i Kastrup Lufthavn, har været medlem af byrådet for Venstre i 10 år. Han har siddet i to perioder som udvalgsformand for Teknik og Miljø og sidder nu som 2. viceborgmester, næstformand i Økonomiudvalget og medlem af beredskabskommissionen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu